onsdag, november 14, 2007

Ibrahim Electric: Ibrahim Electric meets Ray Anderson again (Stunt)

Ibrahim og Ray sammen igen

Der er 8 numre på pladen, hvoraf 5 går igen fra sidste års mesterlige Absinthe. Hvorfor skal vi høre dem igen? Det er der to grunde til. Den ene er at denne plade er en liveindspilning og Ibrahim Electric er mestre udi disciplinen "koncert". Den anden er at basunisten Ray Anderson er med som gæstesolist, det var han også på pladen fra 2004, Ibrahim Electric meets Ray Anderson.
Hvad er der sket i mellemtiden? Ibrahim Electric har manifesteret og etableret sig som et af de mest populære live bands herhjemme på de små klubber, med deres ikke særligt stilsikre udgave af en orgeljazztrio. De spiller afro, boogaloo, blues, jazz og rock på deres egen mixed up måde.

Ibrahim Electric er også blevet mere sammentømret, de kender hinanden rigtigt godt, og ved at byde en mand som Ray Anderson indenfor i varmen bliver de tilpas udfordret og kaster sig ud på dybt vand. Det er ikke alt de spiller der talt længe om inden koncerten, og det er netop charmen ved pladen og grunden til at den skal stå hjemme på CD-hylden (for dem af jer som stadig tror på dette herlige musikformat fra firserne, i andre lægger den i computerens musikbibliotek) ved siden af Absinthe.
Bonusinfo 1:
Ibrahim Electric spillede ved SF's sejrsfest i Pumpehuset på valgaftenen.
Bonusinfo 2:
Ibrahim Electric spiller d. 21. nov. i Strasbourg på Jazz D'or festivallen, dagen efter er Stefan Pasborg atter i aktion dernede med kvartetten Delirium.
My Space: www.myspace.com/ibrahimelectric

Ingen kommentarer: