fredag, juni 25, 2021

The Jazz Seekers: Treasurehunter (AMM) stream

 

Niclas Knudsen er en gudsbenådet guitarist der har opnået heltestatus via bands som Ibrahim Electric og Kalaha. Han har også haft egne projekter der både har bevæget sig rundt om dansksprogede sange eller afro. Jazzen har altid været tilstede.


Aldrig har jazzen - i helt klassisk og konservativ forstand - været lige så fremtrædende som med trioen The Jazz Seekers, hvor han sammen med en af sine gamle kompagnoner fra 90’er bandet When Granny Sleeps, Anders Mogensen på trommer og Mogensens meget tro væbner, bassisten Johnny Åman. De spiller numre fra Duke Ellington og Billy Strayhorn kataloget kombineret med numre fra Knudsen kataloget.


Triobesætningen kan deres jazz og bruger den til, at fortolke numre der er så gennemfortolkede, at der næppe kan siges mere. Det kan der heldigvis. Niclas Knudsen tager en dosis blues med ind det forvejen meget sikre jazzguitarspil. Det kan bla. høres i et nummer som Moonstruck. Der er så meget overskud og glæde i deres musik, der forplanter sig til lytterne.

Jazzseekers

1 kommentar:

Dr, Benjamin Owen sagde ...

HEJ
Finder du dig selv i en smule problemer med ubetalte regninger og ved ikke hvilken vej at gå eller hvor du skal vende? Hvad med at finde et velrenommeret gældskonsolideringsfirma, der kan hjælpe dig med at reducere månedlig afdrag, så du vil have overkommelige tilbagebetalingsmuligheder samt plads til at trække vejret, når det kommer til slutningen af ​​måneden og regninger skal betalt? ®Capital Managements Inc ™ https://capitalmanage-inc.com/ er løsningen på din finansielle ulykke. Vi tilbyder alle former for lån, der spænder fra $5,000.00 til $533.000.000.00USD med en lav rente på 2% og lånets varighed på 1 til 35 år for at betale lånet sikkert og usikret. Vores lån er godt forsikrede for maksimal sikkerhed er vores prioritet, vores førende mål er at hjælpe dig med at få de tjenester, du fortjener, vores program er den hurtigste måde at få det, du har brug for i et snap. Venligst reducere dine betalinger for at lette belastningen på dine månedlige udgifter ved at kontakte os på følgende WhatsApp:+19292227023 Email drbenjaminfinance@gmail.com

Lån tilbyder advarsel til alle! Er du økonomisk ned, og du har brug for en presserende kredit / finansiel bistand? Eller har du brug for et lån til at starte / øge din virksomhed eller købe dit drømmehus. Få din instant lån godkendelse 100% garanteret i dag uanset din kredit score. drbenjaminfinance@gmail.com
Capital Managements Inc hjemmeside: https://capitalmanage-inc.com/