mandag, juni 13, 2011

lim: with Marc Ducret (Kopasetic)

Ekspressiv gensidig forståelse
 Den i København bosiddende franske guitarist Marc Ducret er herhjemme mest kendt for sit samarbejde med Stefan Pasborg. Her er Ducret sammen med svenskerne lim, der tidligere har lavet to albums uden Ducret. lim og Ducret begyndte at spille sammen ved Kopafestivalen i 2006. Trioen lim består af ungdomsvennerne Henrik Frisk på sax og Peter Nilsson på trommer samt elbassisten David Carlsson.
Musikken er indspillet live i studie foran et publikum, hvilket medfører en lækker afbalanceret produktion uden forstyrrende tilråb fra publikum. lim er præget af en udadvendt ekspressiv dynamik der bæres frem af henholdsvis Peter Nilsson flydende og levende trommespil, David Carlssons effektive elbas-spil og Henrik Frisks kompositioner. Frisks åbne saxofonspil er ofte i front i kombination med en loyalt opbakkende Marc Ducret. Når Ducret så får frie tøjler er han ikke bleg for at smide en svedig overlæsset solo der trækker på alle effektbrædtets kræfter.
Det fornøjelige ved lims samarbejde med Marc Ducret er de fire musikeres fornemmelse for hinanden i både sammenspil og improvisation.
Kopasetic.se

Ingen kommentarer: