onsdag, marts 02, 2022

I Just Came From The Moon: Ånd ud (April Records) LP/CD/DL/stream

 

Der er gået fem år siden de udsendte deres debutplade, Hoax. Nu er I Just Came From The Moon endelig klar med en opfølger - bandet er stadig og heldigvis det samme; Frederik Hagner på bas, Nikolaj Bugge på guitar, Nis Myrtue på sax og klarinet, Jonas Scheffler på trompet og Tobias Andreassen på trommer.


Over nogle forlængede og inspirationsfyldte weekender indspillede de albummet i et lille sommerhus på den Limfjordsøen Fur. Det sammentømrede kollektiv har skrevet musikken sammen - og det er nok den største fornøjelse ved albummet. Det samlede kollektive udtryk - gruppen og den lyd der kommer os i møde.


Stilistisk befinder de sig i et rum, hvor der hverken er loft eller vægge. Rolige filmiske stemninger og støvede temaer hvirvler stille rundt. Blæserne Myrtue og Scheffler har lækkert unisont samarbejde, Bugge væver et farverigt tæppe med guitaren og rytmegruppen Hagner og Andreassen holder et behageligt pace, hvor man som lytter inviteres indenfor og smelter sammen med de gode melodier.


Lyt til den vuggende Mexico eller titelnummeret Ånd ud, hvor fuglene flyver stille forbi udenfor. I Just Came From The Moon har lavet sammenhængende album, hvor de på meget vellykket vis fortæller en god og spændende historie. 

I Just Came From The Moon Bandcamp

Ingen kommentarer: